Tanácsadás - Tedd meg a kutyádért

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Fórum
Kedves Látogató!
Ezen az oldalon felteheti kérdéseit kedvencével kapcsolatban. A hozzászólásokat először e-mailben megkapjuk és csak akkor jelennek meg ezen az oldalon véglegesen, ha válaszoltunk rájuk. Ne felejtse alul beírni az "Ellenőrző szó" feliratnál megjelent betűket és/vagy számokat!
2 hozzászólás

 
Miklós Andrea
2015-10-28 15:50:04
Sziasztok!

Múlt hét szerdai napon egyik kiskutyánk, Mofli leugrott a kinti kutyaházuk tetejéről, sírt egy pillanatig, majd ment tovább, mintha mi se történt volna. Majd csütörtök éjjel egy pici puffanásra keltünk, Moflika sírva, és sántítva jött be a másik szobából, a jobb lábát tartotta fönt, és nagyon sírt. Nem tudom, mi történhetett, lehet megpróbált felugrani az ottani ágyra, és nem sikerült neki a sötétben, vagy megcsúszott a laminált padlón. ( mert Mofli előző életében tutira macska lehetett, mert mindig magasan szeret lenni).
Elmentünk még csütörtökön az állatorvoshoz, kapott egy szurit, megvizsgálta mindkét első lábát, és azt mondta, hogy valószínű rándulás, nem ficam, azt nem érzi. Kaptunk még Rheuma...tablettát, azt szedjük esténként. De már az orvoshoz is a saját lábán ment le Mofli, ölben akartuk vinni (nincsen autónk), de nem maradt meg, szinte szaladt lefelé, meg haza is. És azóta is, a kedélye jó, eszik rendesen, mostmár kevésbé sántít, de azért sántít, és akkor inkább, ha lassan megy. Mert amikor hazaérkezünk, simán nekiugrik a kapunak két lábbal, már az ágyra is felugrott... Viszont, ha áll, még csak kevésszer teszi le a lábát...De nagyon aktív, nem tudom mozgásszegény életmódra bírni :) Mennyi ideig tarthat a felépülése? Hétfőn kellett volna menni vissza az orvoshoz, de nem mentünk, mert úgy látjuk, hogy javult, és nem szerettük volna megröntgeneztetni...
Tudunk mi otthon valahogyan segíteni rajta, hogy hamarabb felépüljön? :) Válaszotokat nagyon köszönöm!
Andi
Bianka
2017-01-13 17:43:43
Üdv három napja a kutyám sántit véletlenül rá zártam az ajtot fel dagat a combja ès a talpa fáj de ugyan ugy szaladgál mi lehet. A baja ?
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz